Jo perinteiseksi tulleeseen Tamminäyttelyyn meiän huushollista otti osaa Malla. Ensimmäisen näyttelyn kokemukset elokuulta ei olleet kovinkaa vahvoja, tyttö hyppi ja sätki ku särki siiman nokassa. Mutta ei kun kokeilemaan vaan!!

Malla oli ilmoitettu NUO-luokkaan ikänsä ja kehityksensä mukaisesti, 2 narttua oli ilmoittautunut luokkaan. Kehään pääsyä odoteltiin pitkä tovi ja Malla ehti hyvin pitkästyä. Kehään päästyä Malla näyttiki kuinka hienosti tässä osataan juosta ilman pomppimisia ja paikallaan olokin onnistui kuin sahapukilla konsanaan. Ennakko odotuksena oli ajateltu, että jos Malla ERI:n saa niin tyytyväinen pitää olla. Liekkö asiaan osuutta Ukkelin kriittisellä asenteella. :)  Latvialainen tuomari Rita Skadike-Skadina tykkäsi Mallasta ja niin tyttö saikin laatuarvostelussa ERI:n. Ja sekös hymyilytti Ukkelia. Malla kuitenkin meni ja voitti kilpailuluokan ja sehän tiesi PN-kehään menoa!! Siinä sitä taas oli sulattelemista Ukkelilla. Tuomari päätti juoksuttaa koiria kehässä muutamia kierroksia enemmän kuin tarvii ja sijoitti Mallan PN-kehässä 2.ksi!! Ja eikähän se makia siihen loppunut. SERT:n saanut oli liian nuori vastaanottamaan CACIB:a joten se lankesi Mallalle. Lopputuloksena näyttelystä Mallalla NUO ERI, NUK1, PN2, vara-SERT ja CACIB!! Kyllä tyttö järjesti Ukkelille oikian yllärin!! Ja ansaitsi samalla makkaransa sekä arvon nousun Ukkelin silmissä.

Myös Iisan jälkeläisiä oli kehässä esillä 2 kpl,urokset Naggar ja Neagus. Ja molemmat nappasivat laatuarvostelussa ERI:n, Naggar vielä sijoittui PU2:ksi ja sai vara-SERT:n!! Iisan terveiset pojilleen onkin että ei äiti pojistaan turhaan ylpeä oo!! Onnittelut vielä molemmille pojille omistajineen!!

Mallan velipuoli Uriah putsasikin sitten rotunsa palkintopöydän ollen PU1,SERT,ROP ja CACIB!! Kyllä saa isä-Utah olla jälkeläisistää ylpeä,taas kerran!!  Onnittelut myös Urin taustajoukoille!! Ja Mallan terveiset ettei tähän hommaan mitään humaanista tarvita. ;)

Nyt pakkaset onneksi laantui, ainakin hetkeksi, jatkuu homma molempien koirien osalta juoksutreeneillä. Iisan kanssa on muutaman kerran käyty fasaaneja pöllyyttään, hienosti Iisa irtoaa tiedotukseen kunhan pilli vähänkää soi. Ja Mallakin on osoittanut kiinnostumisen merkkejä riistasta, tuoreet jänisten makuukset on hillitön seisonnan kohde.