Iisalla maha vain otti ja rupes kasvamaan. Yhenäkin alko alalinja tipahtaa, nisät turpoamaan ja Iisalla nälkä lisääntymään. Nyt myös leveyttä alkaa olla ihan mainita asti. On se vaan outo kateltava ku tottunu kattelemaan hoikan sutjakkaa koiraa. Muutama viikko vielä olis kantoaikaa jälellä. Jotenki vaan hirvittää että paljonkoha sieltä uusia seisojia maalimaan tupsahtaa. Iisa etupäässä ottaa asiat rennosti, aikaa kuluu lähinnä makoillessa. Ja välillä käyään juoksentelemassa, vauhdista ei kannata tällä hetkellä puhua.

Malla sen sijaan on oma virkeä ittesä. Jos ei tekemistä ala olla, neiti järjestää sitä ite. Millon mikäki tavara suussa tyttö porhaltaa luokse. Tottelevaisuus alkaa "simahella" niin ku kotipuolesa on tapana sanua, ku joku asia alkaa toimimaan. Luoksetulo ja maahanmeno alkaa olla kohillaan, niin vihellyksestä kun käsimerkeistäki. Ja näistä harjotuksista ei Iisa malta pysyä sivussa...saa toinen huomiota muka enemmän. Hiljolleen on Mallan kans myös noutokoulutusta aloiteltu, suussa pitäminen on se mistä homma alkaa. Ja onneksi Malla on huomannu sen että Iisaa ei kannata härkkiä,ei se kuitenkaa ala pelisille. Ja samalla myös Malla on oppinu ottamaan rauhallisesti.

Mallan kanssa on kerran kokeiltu siipeä. Siiman päässä roikku teerensiipi ja sitähän piti jahtailla. Muutaman tyhjän jahtaamisen jälkeen Malla toppasi pää pystyssä tuijottamaan siipeä. Pienonen siiven liikautus ja toinen eututassa meni koukkuun salamaniskusta. Hetken seisonnan jälkeen avanssi ja niin se siipi tuli nostettua lentoon. Avanssi tuntuuki Mallalla olevan aika tulinen.

Myöskin asiaa näkyy Malla osaavan toimittaa. Selkeästi käy ilmasemassa jos ei ala ruokaa olla kupissa siihen aikaa kun normaalisti.Ja sama jälkkärin kans.

Jatkamma harjotuksia...