Molemmat koirat tuli ilmoitettua Iisalmen KV näyttelyyn. Mallakin pääsi ensimmäistä kertaa kunnolla kehään. Nuoruus ja huimuus teki Mallalle tepposet, liikaa kaikkea uutta ja ihmeellistä. Eikähän se juoksu siellä kehässä ottanu onnistuakseen vaan meni pomppimiseksi ja loikkimiseksi. Kuitenkin Malla sai laatuarvostelussa EH:n ja sijoittui luokassaan 3:ksi. Kehäkokemukseen ja ikään nähen oikeinkin mukava tulos.

Oulun näyttelyssä tuli huomattua että koiran esittämisellä näkyy olevan merkitystä. Niimpä Iisa sai Iisalmessa oikean händlerin esittämään ja Iisa nautti kehässä olosta Miitan kanssa oikein urakalla. Ja se viimeinen SERT tulla pamahti Iisalle!! Kehätoimitsijakin kuulutti suureen ääneen koiran tulleen Suomen Muotovalioksi!!. Kyllä Ukkelia jännitti katella kehän touhuja kun tuomarina ollut Calin Simu Romaniasta mietti ja pähkäili koirille järjestystä. Ja kaiken huipuksi Iisa oli vielä ROP. Kyllä siinä oli viimeisen päälle hyvä mieli Ukkelilla ja händlerinä toiminut Miitta sai kiitoksia roppakaupalla. Ei parempaa päätöstä Iisan näyttelytouhuille olisi voinut juurikaan tulla kuin SERT,CACIB,ROP käyttöluokassa. Näin Iisasta tuli Ferhill's J-pentueen 3.s MVA.

Kasvattajan kanssa tuli puhelimessa kehuttua ja kiiteltyä puolin ja toisin. Ja voi sitä viestien ja puheluiden määrää mikä tuli. Iltapäivästä Iisa oli ryhmäkehässä Ukkelin kanssa. Ryhmäkehään ei ollut mitään paineita, kunhan käytiin eikä siellä sijoitusta tullut, ainoastaan kokemusta.

Nyt on Iisalla yksi merkkipaalu lisää saavutettu. Nyt keskitytään metsästykseen ja käydään kokeissakin ilman sen suurempia paineita. Nautitaan yhdessä metsästyksestä ja yhdessäolosta. On se vain hieno metsästyskaveri Ukkelilla!!