Kun lumet otti ja suli melkein olemattomiin. Oli sitä sen verran että suden jäljet alko näkyä ja näkyypähän niitäki olevan, jäljistä päätellen isompia laumoja miitä viralliset tahot kertovat.

Niin se syksy on pulkassa metästysten osalta, lukuunottamatta mahollisia fasaanitiloilla käyntejä ja jänisjahteja.

Malla näytti kehitystään Kauhajoen Kainastossa, jossa tytsy löysi hyvin lintuja ja töräytteli ne lentoon ja jäi käskystä paikalleen. Polttoja ei perään ollut eikä varsinaista seisontaakaa. Mutta ajan kanssa. Tätä kirjoitellessa Mallan lonkkakuvaus tuloksetkin on saapuneet ja tuloksena A. Toki sitä metässäkin piti Mallankin juosta mutta vielä ei mitään ihmeitä aikaseksi saatu.

Iisan osalta syksy meni metästellessä. Muutamaan otteeseen oltiin kiväärimiehiä jelppaamassa kun ammutut linnut oli liitäneet ja parhaimmilaan jääneet leveän puron taakse kun pakkasta 10:sen astetta. Siitäkin Iisa teki puhtaan VOI-luokan vesityön jäiseen veteen ja teerikukko päätyi ruokapöytään. Kauden lopetuksen kruunasi kiväärillä ammuttu metso, joka osuman saatuaan oli liitänyt metsään. Iisalle noutokäsky ja n. 10 min etsimisen jälkeen Iisa ylpeänä kantoi Ukkelille metson. Senkin oli kiväärimies teerenä ampunut. Iisan istuess edessä luovuttamassa metsoa oli mukava todeta ampujalle että katoppa ku se tämä sinun teeri onki metto!! Ilme oli näkemisen arvonen ja Iisan arvostus sen kun kasvoi!! Lokakuussa Iisakin oli Kauhajoen Kainastossa reenailemassa ja metällä. Niin tiedotuksia kuin pudotuksiakin saatiin mukavasti, n. 20 riistatyötä kahden päivän aikana.

Iisan pennuista kuuluu myös positiivista kautta linjan. Tomera poika F Naggar oli viikko sitten tehnyt 4 riistatyötä fasaaneille!! Naggarin osalta syksyllä jo kuului semmoisia uutisia että pelimies taitaa kyseisestä herrasta tulla. Eikä ulkonäössäkää ole moittimista.

Kuvagalleriassa on myös uusia kuvia, käykääpäs kuikkimassa.