Niimpähän se vain asiat kääntyi siihen malliin, että joskus aikoinaan mielessä käynyt ajatus "Voikohan ja kannattaakohan koiraani käyttää jalostukseen, onko se sellainen ominaisuuksiltaan"  sai kipinän ja otti tulta.

Iisan kasvattajan kanssa yhdessä asiaa tuumittua syntyi päätös pennuttamisesta. Iisan kasvattajalle tarjottiin mahdollisuus käyttää Iisaa siten että pentue menee kasvattajan nimiin kokonaisuudessaan. Tähän vaikutti mm. omien tilojen ja ajan rajallisuus, pentueen hoito alusta loppuun asti on aikaa vievää touhua. Iisalle pitäisi tulla juoksu marraskuun lopussa tai joulukuun alkupuolella. Ja pentujen pitäisi syntyä helmikuun paikkeilla mikäli kaikki menee mainiosti.Eskosta löytyy tietoa osoitteesta

http://www.avalinekennel.com/esko.htm

Ja ihan ilman meriittejä Eskokaan ei oo näköjään elämästään selvinny, tuloksia on niin näyttelyistä kuin kokeistakin. Ja perin komea tämä serbialainen herra on!!

Iisan kanssaha me uskotaan että pennuista tulee ulkomuodollisesti erittäin komeita, vauhikkaita ja hyviä linnun käsitteliöitä, joilla on ilo metästää eikä reppua tarvi tyhjänä kuletella. Isomman pakastimen voi mahollisesti joutua hankkimaan. Eikä nyt puhuta hirvenlihasta.

Pentueesta ja pennuista kiinnostuneet ja lisätietoja haluavat voivat ottaa yhteyttä suoraan Ferhill's/ Carnevals kenneliin, Jouniin ja Tiinaan. http://www.carnevals.com/pennut.htm osoitteesta löytyvät yhteystiedot myöskin sekä SSK:n tietokannasta Pentueet/Urostiedustelut kohdasta. Tiedustelut ja varaukset Jounilta puhelimitse numerosta 044 5685519. 

Iisan touhuja voi sitten seurailla tämän blogin kautta

Ja vaikka otsikon teksti vaikuttaa linkiltä, sitä ei kannata klikkailla. Blogi sen jostain syystä linkiksi kääntää vaikkei se sitä ole.