21.3 käytiin katsastamassa Iisa ja pennut. Olihan laatikossa elämää ja vipinää. Iisa oli innoissaan kotiväen näkemisestä niin kuin vain koira ikinä voi olla. Pennut olivat erittäin virkeitä ja tukevassa kunnossa. Iisa kävi esimerkin omaisesti näyttämässä miten hän pentuja hoitaa ja ruokkii. Olihan mieltä lämmittävää nähdä oman koiran hoitavan pentuja niin mallikkaasti. Ei voi muuta Iisasta sanoa kuin että eipä voisi pennuilla parempaa emää olla.

Iisalla alkaa vierotus pennuista…tai päinvastoin. Viikon päästä Iisan pitäisi olla jo kotona ilahduttamassa kotiväkeä omalla persoonallaan. Sekä Mallaa myös.

Mallasta on Iisan poissa ollessa kasvanut topakka tyttö. Kokoa alkaa olla loppuun 60 cm ja painoakin riittävästi. Mallalla on alkanut esiintyä valikoivaa kuuloa, tahtoo unohtua Ukkelin komennot ja käskyt, varsinkin jos jotain mielenkiintoisempaa on tiiossa. Kuten pöljäilyä yms. Kuluvan viikon aiheena onkin ”preussilainen kuri” eli Mallan kanssa käydään viikon ajan sulkeisia läpi, mistään tinkimättä.

Myös uusi kuvagalleria on avattu, linkki galleriaan löytyy blogin oikealla reunalla olevasta linkkilistasta. Galleriaan on tarkotus lisäillä blogiin liittyviä kuvia tiiviiseen tahtiin ja blogiin ei lisätä enää kuvia kuin satunnaisesti. Alku aina hankalaa ja hidasta. Mutta eiköhän se siitä suttaannu sekin ja viikon sisään on varmasti galleriassa kuvia katsella asti. Pennuistakin lisäillään kuvia kunhan ne saadaan loppuviikosta otettua.

Mutta pistetään nyt kuitenkin yksi kuva Iisasta ja pennuista...joista jokunen on vielä vapaana. Silmänisku