Niin se vain Mallakin osallistui näyttelyyn Juuassa. Ikänsä puolesta tyttö viiletti pentuluokassa. Tuomarina oli Harto Stockmari joka tuntui tykkäävän Mallasta erittäin paljon kuten näyttelykertomuksestakin voi lukea.

" 8 kk ikäinen narttupentu. Oikeat mittasuhteet. Kaunis pää, jossa hienot mittasuhteet. Täysihampainen, leikkaava purenta. Hyvä kaula, normaalisti kehittynyt runko. Etuosa saa vielä kehittyä. Hyvin kulmautunut takaosa. Hyvä karva. Miellyttävä käytös. Liikkuu hyvin."

Loppujen lopuksi Malla tuli palkituksi KP:lla ja oli samalla myös ROP-pentu. Siinä sitä olikin kasvattajalle mukavia terveisiä Puolaan. Ja Ukkeli samalla postiivisesti yllättynyt Mallan saamasta arvostelusta!!

Iisa oli myös kehässä ja osallistui käyttöluokkaan. Paras narttu-kehässä Iisa sijoittui jälleen toiseksi ja sai vara-SERT:n. Se viimeinen antaa näköjään odotuttaa. Mutta Iisan veli Rekku eli Jurddas nappasi SERT:n ja tuli samalla MVA:ksi. Suuret onnittelut Rekkulle kotijoukkoineen!!

Uutta kuvaa lisätty myös galleriaan, käyppäs kuikkimassa.

Iisan pennut ovat kaikki viimeistä myöten maailmalla. Osasta pentuja on kuvia tullut uusilta omistajiltaan, hienolta näyttää. Ja pentujen luonteet vaikuttavat vakuuttavilta. Mielenkiinnolla Iisan kans odotellaan, mitä jälkikasvu saa aikaiseksi.