mutta lopultakin se koitti.

Viime syksynä Outavainun kennelistä varattu pentu on vihdoinkin tullut. Mukava oli kuulla uutisia pentueen "isän" Tupplurens Qipperin löytymisestä sekä saada paljon infoa astutuksesta ja nartun kantoajan tapahtumista. Ja huhtikuun alussa emä Outavainun Brita "Riitta" pyöräytti maalimaan 12 repasta pentua. Pentujen ollessa 4-viikkoisia käytiin pentulaatikolla tutkailemassa että mikä se näistä olisi se meidän Eevertti. Olihan oma hommasa valita 8.sta uroksesta se mieleinen. Vaan loppujen lopuksi ruskea uros tais valita Ukkelin nukahtamalla syliin kun toiset halusi sylistä pois.

Niimpä sitten viimein helluntaina ajettiin uudelleen Seinäjoelle hakemaan Eevertti eli Epe kotiin. Alkumatkan n. 10 s itkun jälkeen Epe nukkua huiteli koko matkan tyytyväisenä. Eikä Iisan tapaaminen ollut yhtään hirvittävä vaan häntä heilui heti niin vimmatusti. Epe tutkaili uutta kotiaan antaumuksella ja uteliaana. Jo alusta pitäen Epe istua napsahti oven eteen kiltisti odottamaan oven aukeamista. Ja yöt on sujuneet myös alusta asti rauhallisesti nukkuen, muutama eka yö Ukkelin kainalossa lattialla ja sitten Iisan kaverina.

Epe on rauhallisen oloinen nuori herrasmies, osaa rauhoittua nopeasti eikä mikään tilanne jää "päälle" ja asiat tuntuvat menevän mukavasti perille. Vauhtia ja luontoa tuntuu myös löytyvän Iisan kans nujaltaessa. Epellä on myös vahva taipumus kantaa tavaroita ja nouto onkin 8-viikkoisella jo hyvällä mallilla.

Tulevaisuus näyttää, mitä Epestä vielä tuleekaan. Kesällä toki alkaa myös uimakoulu, mikäpä sen helpompaa ja parempaa varsinkin jos helteet tulevat. Joten kesää kohti!