Hyvösen Eija oli joskus maininnut että voisi ottaa Iisan mukaan ulkomaille näyttelyyn. Asiaa tuli hauduteltua ja Eijalle keväällä asiaksi katella joku sopiva näyttely minne voisi Iisan ottaa mukaan, jos haluaa. Muutaman viikon jälkeen Eija ilmoitti että Norjaan ei hänellä lähe seisojia mukaan joten Iisa voisi päästä. Eijan avustuksella Iisa ilmoitettiin Oslo Double 2010 näyttelyyn.

Vaan monet asiat on huomioitava ennen ulkomaille menoa. EU-passiin ekinokokkoosi leima, rokotusten voimassaolo, Workin Class Certificate:n hommaaminen ja lähettäminen sekä monia pienempiä asioita.

Ukkeli vei Iisan kaikkinen tykötarpeineen Eijan hoiviin 12.8 että pääsevät matkaan. Iisalle oli  reissussa kaikki uutta ja ihmeellistä, laivamatkat ja hotellimajoitus eikä yhtään omaa ihmistä ympärillä vaan outoja ihmisiä. 

Ensimmäisenä kehäpäivänä 14.8 Iisa oli sen verran stressannut asioita että oli väsähtänyt kehässä ja sijoittunut PN4:ksi. Eijalta tuli viestiä ja sovittiin että yö lepoa ja huomenna päivä uusi.

Siinä oliki jännääminen 15.8 että miten se nyt menee Iisalla Norjan Voittaja-näyttelyssä. Ukkelilla oli olo niin ku hullua ois jännityksessä pietty. Lopulta tuli Eijalta viesti jossa onniteltiin uudesta Norjan muotovaliosta!! Iisa oli ollut PN2 ja hävinnyt Norjan, Ruotsin sekä Int valiolle. Näin Iisa sai Norjasta SERT:n vara-Cacib:n ja uusi  Norjan muotovalio oli totta!!Ja kun lopuksi selvisi voittajan olleen Int Ch, jäädään oottelemaan vara-Cacibin vahvistumista Cacibiksi joten sen myötä Iisasta tulee Int Ch vahvistuksen jälkeen!!

17.8 aamuyöstä Ukkeli ajeli Kuopioon hakemaan tuoretta MVA:ta kotiin. Jälleen näkeminen Iisalla oli "maailmoja syleilevä" eikä koiran riemulla ollut mitään rajaa. Kotiin päästyä sama riemu jatkui Mallan kanssa sekä Mamman herättyä aamulla töihin lähtöön.

 

Nyt onkin hyvä ootella huomista sorsastuksen aloitusta, palkkioksi Iisa pääsee ekana jahtiin. Monien tuttujen kannustamana Ukkeli toteaa Iisan reissun olleen kannattava. Suuret kiitokset kaikille kannustaneille ja etenkin Eijalle!! Myös reissussa mukana ollut Marjo ansaitsee vilipittömät kiitokset Ukkelilta!!