Kevät näkyy tekevän poikkeuksellisesti tuloaan jo nyt. Lonkkakuvauksiin menoa ootellessa kerkesi taas tapahtua. Saksanseisojien Eräkoulutus ry palkitsi vuosikokouksessaan menestyneitä koiria luokissaan. NUO- luokan Vuoden koekoira 2007 kiertopalkinnon pokkasi Ferhill’s Jiella NUO1 85p. Eli Iisalle on taas makiaa mahan täyeltä tiiossa!! Iisahan se suurimman työn oli palkinnon eteen tehny ja vieläpä Junkkarissa.

Ja naapuriin meni AVO- luokan Vuoden koekoira 2007 kiertopalkinto, Ferhill’s Fanta AVO1 94p. Ja vaikuttaa se Tiina ja Jounnaki olevan tyytyväisiä, kuulostaa heillä koirat ja kasvatit pokkaavan nuita palkintoja muuallakin. Siis Kainuussa.

Talvi on edelliseen verrattuna mennyt poikkeavasti. Lenkkeilyt mettäautoteillä on jääny vähiin kelien vuoksi. Iisa söi tammikuussa jälleen antibioottikuurin, syynä nielutulehdus ja anaalivaiva. Reilun viikon päästä olevan lonkkakuvauksen yhteydessä Iisalta leikataan pois myöskin anaalirauhaset. Kyllä se vain tympäsee, kun koira ei ensin syö oikein millään ja sitten ku ruoka alkaa upota ku hohtimet kaivoon niin anaalit alkaa reistailla. Sitä se on yhen koiran turvin, että se yksi on koitettava pitää ”pelikuntoisena”.

Nyt vaan jäähään ootteleen Iisan leikkauksesta toipumista ja sen jälkeen suunnataan keväisiin reeneihin.